Binnen 5 dagen in huis
35+ jaar ervaring
14 dagen niet goed, geld terug

Online beplantingsadvies nu direct mogelijk

Wat is beplantingsbureau.nl?

Beplantingsbureau.nl is een professioneel adviesbureau dat online beplantingsadvies levert. Wij leveren een alternatief voor dure architecten of hoveniers. Wij vinden het vooral belangrijk dat iedereen het beste beplantingsadvies kan krijgen zonder ergens aan vast te zitten. Het is tevens heel erg goed zelf uit te voeren met ons werkplan.

Stel nou dat u net een nieuwe tuin hebt aangelegd of uw tuinbeplanting er niet meer zo mooi bijstaat. U bent toe aan iets anders. U rijdt naar het tuincentrum om daar een aantal nieuwe planten kopen. U weet eigenlijk niet helemaal wat u in de tuin moet, en kan, zetten en koopt een aantal planten die u mooi vindt. Hier overigens helemaal niets mis mee. Wij moedigen de doe-het-zelf tuinders maar al te graag aan. Het belangrijkste is dat aan het eind van de dag u weer blij bent met de tuin. Maar voor de mensen onder ons die hun borders graag professioneel willen aanpakken hebben wij een goede, en relatief goedkope, oplossing om uw tuin een make-over te geven.

Het online beplantingsadvies bieden we aan in de vorm van een beplantingsplan. Dat is een samengesteld plan specifiek voor uw tuin. Dit plan kan gemaakt worden voor een nieuw aangelegde tuinen, maar ook bestaande tuinen waar een deel van de beplanting aan vernieuwing toe is.

100% Aangepast aan uw smaak en wensen

Net als bij onze bestaande klantenkring, waar wij nog voor in de tuin werken, willen wij niets liever dan de volle aandacht hebben voor uw tuinwensen. Hoe wilt u de tuin gebruiken? Welke sfeer wilt u neerzetten? Wat doet u met schaduw en licht? Wat is het budget? Dit zijn allemaal dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Wij zorgen dat de beplanting goed op elkaar is afgestemd, zodat het aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Als het om beplanting gaat is er onwijs veel mogelijk. Wanneer u aan iemand vraagt wat voor tuin hij/zij wilt, is het soms lastig een goed antwoord te krijgen. De praktische aspecten zijn makkelijker te benoemen dat de tuinbeleving en tuinsfeer. De meeste mensen weten niet wat er mogelijk is. Logisch, want daar zijn zij niet dagelijks mee bezig. Het laten aansluiten van het plan op uw wensen is de uitdaging. We werken met een uitgebreide inventarisatie met 200+ tuinfoto’s. Door hierin keuzes aan te geven maakt u als het ware een moodboard, en krijgen wij visueel wat u mooi vindt, en wat juist niet. Er zijn veel onderzoekende vragen, concrete vragen en praktische vragen. Hierdoor gaan we met een stevige basis het proces in.

Hoe werkt online beplantingsadvies?

Online beplantingsadvies betekent dat we alles op afstand doen. Wij vragen foto's en een schets op om de situatie in te schatten. Zoals hierboven genoemd inventariseren we wat jij wel en niet mooi vindt. Als volgt gaan we hierover in gesprek. Dit vindt per telefoon plaats. Binnen 15-30 minuten hebben we samen alle onduidelijkheden besproken en kunnen wij aan de slag. Omdat dit goed werkt, zijn we gestopt met bezoeken op locatie en geven nu alleen nog maar online beplantingsadvies.

Compleet plan waar u zo mee aan de slag kunt

We hebben besloten een volledig pakket van het beplantingsplan te maken. Het is één duidelijk product dat je zo kan bestellen. Daarom zit alles bij: tekening op schaal, indeling, werkplan, aantallen, bestelmaten, plantinformatie, bloeischema, onderhoudsadvies, etc. Wat je met het beplantingsplan doet blijft volledig aan u, daarom houden we alle opties voor u open en maken we het zo gemakkelijk mogelijk. Met het plan kunt u in principe zelf aan de slag. De aanplant doen is erg makkelijk met het werkplan en mocht u er niet uitkomen proberen wij u altijd verder te helpen.

U hoeft niet in het wereldje thuis te zijn, want met de bestellijst kan elke kwekerij u van dienst zijn. Hierbij is er dus al nagedacht over de levermeten van elke plant. Maar mocht je het willen laten uitvoeren door een handige jongen uit de buurt of door je eigen tuinman, dan weten zij ook raad met de tekening en overzichten die u van ons krijgt.

Wie maakt de beplantingsplannen?

Jan de With is al zijn hele leven hovenier en tuinontwerper. Hij heeft vroeger zijn eigen hoveniersbedrijf gehad, heeft voor andere hoveniers gewerkt, maar de afgelopen 15 jaar werkt hij als zelfstandig hovenier in de regio Utrecht en Gooi & Vechtstreek. Jan richt zich op het maken van natuurlijke tuinen die echt iets toevoegen aan het leven van zijn klanten. Kwaliteit en eerlijk advies staat boven alles. Hij maakt prachtige gebalanceerde tuinen die er elk seizoen weer geweldig bij staan.

Afgelopen paar jaar haalt hij het meeste plezier en voldoening uit het samenstellen van beplantingsplannen. Door zijn 35 jaar expertise weet hij altijd weer speciale combinaties te maken, in te spelen op trends en vooral bijzondere tuinsferen te creëren. Wij hopen middels deze weg veel meer mensen te kunnen helpen met het verwezenlijken van hun droomtuin.

Lees meer. ´Wat is een beplantingsplan´

Beplantingsplan op maat

Beplantingsplan laten maken
Specialistisch beplantingsadvies in de vorm van een compleet uitgewerkt plan waarmee u, zonder voorkennis en met zekerheid de ideale invulling geeft aan uw tuinbeplanting.
Bekijk het beplantingsplan
100% unieke beplantingsplannen
Helder product, geen verassingen
35+ jaar ervaring als specialist
Geschikt voor elke tuinsituatie
Gemakkelijk zelf uit te voeren
Vanaf €95,-
Binnen 2 weken geleverd
'Niet tevreden, geld terug' garantie
Copyright 2024 - www.beplantingsbureau.nl
crossmenu