Binnen 5 dagen in huis
14 dagen niet goed, geld terug
             BONUS: onderhoudsadvies  en  onderhoudskalender!
BONUSAANBIEDING: nu met gratis onderhoudsadvies en onderhoudskalender!
Bekijk aanbieding
             BONUS: onderhoudsadvies  en  onderhoudskalender!
Gepubliceerd op:
25/01/2021

Online beplantingsadvies nu direct mogelijk

Geschreven door
arlan de with
Leestijd: 3 minuten

Wat is beplantingsbureau.nl?

Beplantingsbureau.nl is een professioneel adviesbureau dat online beplantingsadvies levert. Het is ontstaan uit onze passie voor sfeervolle tuinen met unieke beplanting. Wij leveren een alternatief voor dure architecten of hoveniers. Wij vinden het vooral belangrijk dat iedereen het beste beplantingsadvies kan krijgen zonder ergens aan vast te zitten. Het is tevens heel erg goed zelf uit te voeren met ons werkplan.

Stel nou dat je net een nieuwe tuin hebt aangelegd of jouw tuinbeplanting staat er niet meer zo mooi bij. Je bent toe aan iets anders, maar weet niet direct zo goed wat. Dan is dit een goede en goedkope oplossing om je tuin een make-over te geven.

Het online beplantingsadvies verkopen we in de vorm van een beplantingsplan. Dat is een samengesteld plan specifiek voor jouw tuin. Dit plan kan gemaakt worden voor een net aangelegde tuin, maar ook voor bestaande tuinen.

100% Aangepast aan wie jij bent en wat jij wilt

Net als bij onze bestaande klantenkring, waar wij de tuin doen, willen wij niets liever dan de volle aandacht hebben voor jouw tuinwensen. Hoe wil je de tuin gebruiken? Welke sfeer wil je neerzetten? Wat doe je met schaduw en licht? Wat mag het kosten? Dit zijn allemaal dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Wij zorgen dat de beplanting goed op elkaar is afgesteld dat het aan uw persoonlijke wensen voldoet, zonder dat jij al moet weten wat je wil

Als het om beplanting gaat is er onwijs veel mogelijk. Wanneer je aan iemand vraagt wat voor tuin hij/zij wilt, is het soms lastig een goed antwoord te krijgen. Het ligt meestal niet zo eenzijdig. De meeste mensen weten niet wat er mogelijk. Logisch, want daar zijn ze niet dagelijks mee bezig. Het laten aansluiten van het plan op jouw wensen is de uitdaging, maar wel een erg leuk uitdaging. We werken met een uitgebreide inventarisatie met in totaal 200+ tuinfoto’s. Door hierin keuzes aan te geven maakt je als het ware een moodboard. Er zijn veel onderzoekende vragen, concrete vragen en praktische vragen. Hierdoor gaan we met een stevige basis het proces in.

Hoe werkt online beplantingsadvies?

Online beplantingsadvies betekent dat we alles op afstand doen. Wij vragen foto's en een schets op om de situatie in te schatten. Zoals hierboven genoemd inventariseren we wat jij wel en niet mooi vindt. Als volgt gaan we hierover in gesprek. Dit gebeurt per telefoon. Binnen 15-30 minuten hebben we samen alle onduidelijkheden besproken en kunnen wij aan de slag. Omdat dit zo goed werkt zijn we gestopt met bezoeken op locatie en geven nu alleen nog maar online beplantingsadvies.

Compleet plan waar je zo mee aan de slag kan

We hebben besloten een werkzaam pakket te maken. Het is één duidelijk product dat je zo kan bestellen. Daarom zit er van alles bij: tekening op schaal, indeling, werkplan, aantallen, bestelmaten, etc. Wat je met het beplantingsplan doet blijft volledig aan jou, daarom houden we alle opties voor je open en maken we het je zo gemakkelijk mogelijk.

Je hoeft niet in het wereldje thuis te zijn, want met de bestellijst kan menig kwekerij je van dienst zijn. Hierbij is er dus al nagedacht over welke soorten welke maat moeten hebben bij de aanplant. Je ontvangt alles wat je nodig hebt om, zonder iets te weten over tuinen, zelf je tuin in te planten (waaronder het werkplan). Maar mocht je het willen laten uitvoeren door een handige jongen uit de buurt of door je eigen tuinman dan weet hij ook raad met de tekening en overzichten die je van ons krijgt. Bekijk uit welke onderdelen het beplantingsplan bestaat.

Wie maakt de beplantingsplannen?

Jan de With is al zijn hele leven hovenier en tuinontwerper. Hij heeft vroeger zijn eigen hoveniersbedrijf gehad, heeft voor andere hoveniers gewerkt, maar de afgelopen 15 jaar werkt hij als zelfstandig hovenier in de regio Utrecht en Gooi & Vechtstreek. Jan richt zich op het maken van natuurlijke tuinen die echt iets toevoegen aan het leven van zijn klanten. Kwaliteit en eerlijk advies staat boven alles. Hij maakt prachtige gebalanceerde tuinen die er elk seizoen weer geweldig bij staan.

Afgelopen paar jaar haalt hij het meeste plezier en voldoening uit het samenstellen van beplantingsplannen. Door zijn 35 jaar expertise weet hij altijd weer speciale combinaties te maken, in te spelen op trends en vooral bijzondere tuinsferen te creëren. Wij hopen middels deze weg veel meer mensen te kunnen helpen met het verwezenlijken van hun droomtuin.

Beplantingsplan op maat

35 jaar deskundigheid
Vanaf €125,- all-in
Binnen 5 dagen in huis
Ook gemakkelijk zelf uit te voeren 
Meer info

Interessante artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!
Copyright ©  www.beplantingsbureau.nl
envelopephone