Binnen 5 dagen in huis
35+ jaar ervaring
14 dagen niet goed, geld terug

Over ons

Jan de With is doorgewinterd hovenier en tuinontwerper met bijzonder veel kennis van beplanting. Vroeger heeft Jan zijn eigen hoveniersbedrijf gehad en is veel door hoveniers ingehuurd. De afgelopen 15 jaar werkt hij zelfstandig in de regio Utrecht en Gooi & Vechtstreek.

Jan richt zich op het maken van natuurlijke tuinen die iets toevoegen aan het leven van zijn klanten. Kwaliteit en eerlijk advies staat boven alles. Hij maakt prachtige gebalanceerde tuinen die er elk seizoen weer geweldig bij staan.

Afgelopen paar jaar haalt hij het meeste plezier en voldoening uit het samenstellen van beplantingsplannen. Door zijn 35 jaar ervaring weet hij altijd weer speciale combinaties te maken, in te spelen op trends en vooral bijzondere tuinsferen te creƫren. Wij hopen middels deze weg veel meer mensen te kunnen helpen met het verwezenlijken van hun droomtuin.

Beplantingsbureau.nl is samen met zijn zoon, Arlan de With, opgezet. Zij willen middels deze weg veel meer mensen helpen met het verwezenlijken van hun droomtuin.
Copyright 2022 - www.beplantingsbureau.nl
crossmenu