Binnen 2 weken in huis
35+ jaar ervaring
14 dagen niet goed, geld terug

Ons doel is om met beplanting uw droomtuin werkelijk te maken

Beplantingsbureau.nl is een klein bedrijf dat specialistisch beplantingsadvies geeft in de vorm van beplantingsplannen. Dit doen wij voor alle soorten tuinen in alle stijlen.

Wij werken met ons online concept waarmee u zeer gemakkelijk en snel een volledig doordacht beplantingsplan in huis heeft. Met deze efficiënte werkwijze behalen we minsten hetzelfde resultaat, dan wanneer wij fysiek langs zouden komen. 

Hierdoor houden wij de prijzen zo laag mogelijk en maken we specialistisch beplantingsadvies beschikbaar voor iedereen, vrijblijvend van enige andere verplichting.
Jan de With is doorgewinterd hovenier en tuinontwerper met bijzonder veel kennis van beplanting. Hij richt zich op het maken van natuurlijke tuinen die iets toevoegen aan het leven van zijn klanten. Kwaliteit en eerlijk advies staat boven alles. Hij maakt prachtige gebalanceerde tuinen die er elk seizoen weer geweldig bij staan.
Door zijn 35 jaar ervaring met tuinprojecten, en zijn vergaarde mensenkennis, weet hij altijd unieke tuinsferen te creëren door in te spelen op trends en unieke persoonlijke combinaties te maken.
Beplantingsbureau.nl is samen met zijn zoon, Arlan de With, opgezet. Hij heeft 5 jaar meegelopen in de tuin. Samen willen zij mensen het eerlijkste en best mogelijke beplantingsadvies geven om uw tuinbeleving te vergroten en af te komen van oninspirerende tuinen.
Copyright 2024 - www.beplantingsbureau.nl
crossmenu